Elcyklar
Innovativ, modern och proppad med kvalitet

MBK elcyklar finns som flera olika typer, som alla har gemensamt att de är ovanligt sportiga. De är alla utrustade med effektiva batterier, vilket särskilt kan märkas av i vardagen, där du kan undvika att bli andfådd och svettig påväg till jobbet. Samtidigt säkerställer en MBK elcykel att du kan hålla dig aktiv och träna på ett bekvämt och hanterbart sätt på fritiden.

MBK elcyklar är därför lämpliga för både yngre och lite äldre cyklister, som uppskattar den extra kraften som en elcykel ger, men som också letar efter en rå och sportig design.

Junior

För första gången har vi utvecklat elcyklar för barn med syftet att skapa fantastiskt roliga cyklar som gör sig lika bra i vardagen som på fritiden.

Se modellerna

Gates Carbon Belt Drive

Framtiden är här

Se elcyklar med remdrift

Gates Carbon Belt Drive

Framtidssäker remdrift

Topp-modellen Vitesse E är fylld av högteknologiska komponenters, som till exempel Gates Carbon Belt Drive - även känd som remdrift. I motsats till en traditionell kedja har remdrift många fördelar såsom:

  • Det krävs praktiskt taget inget underhåll
  • Det rostar inte - även om cykeln står ute i regn
  • Remdrift är både lättare och tystare

Att ha remdrift ger frihet, eftersom du bara behöver tänka på att cykla och inte spendera tif på smörjning och underhåll.

Upplev det med Vitesse E